Świetny artykuł: Truskawkowo – waniliowe przekąski

2. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem * sygnatura
* list elektroniczny * okno sklepowe internetowa dopisek. Ostudzić na kratce. Truskawkowo – waniliowe przekąski Ciasto do formy oraz wysmarować roztrzepanym jajkiem, odtąd kuchenka z wykorzystaniem 10-12 minut, aż zmieni odcień na złocisty. Najlepiej solidną działka bitej śmietany, ozdobić truskawkami. skład 350g mąki 100 g twardego masła, pokrojonego w kostkę 100 g cukru pudru 1 dzida wanilii (nasiona) 100 ml mleka w temperaturze pokojowej 1 jajko, walor odrobina rozbitego jajka do wysmarowania ciasta sok z 1 cytryny Warstwa wierzchnia: 1 łyżka cukru pudru 227g gęstej śmietany 250g truskawek w plasterkach dżem truskawkowy W kategorii: Przepisy Post navigation ← Rabarbarowo – truskawkowy z bezą Truskawkowe pucharki z budyniem → Name (required) Mail (will not be published) (required) Website Dodaj Anuluj pisanie odpowiedzi Twój adres nie zostanie opublikowany. 3. trochę
rozsyp mąkę na powierzchni roboczej, umieść na niej ciasto, prędko uformuj do płaskiego kształtu. Truskawkowo – waniliowe przekąski pokaz kompozycja Szybka z ciasta truskawkowego. 1. Zagęszczone ciasto możesz zagniatać rękami. Spróbuj, na wiecznie zagości na twoich imprezach. ubijać
pozostałe nasiona wanilii z cukrem pudrem a gęstą śmietaną, aż zgęstnieje. Skroić z każdej babki uzyskując płaską powierzchnię, i od tego czasu na każdą narzucić o tyle o ile 1 łyżeczki dżemu. Rozgrzej piekarnik do 220 stopni oraz nasmaruj formę do pieczenia masłem. zlokalizować
mąkę, masło, cukier, połowę z nasion wanilii oraz ¼ łyżeczki soli w dużej misce oraz miksować. Ubij całkowicie mleko, akuratnie wyciśnięty z sok cytryny razem, dodaj do ciasta. Użyj wałka do ciasta, rozwałkuj go do 2 cm grubości.

Możliwość komentowania jest wyłączona.